Про Перелік відомостей, що становлять службову інформацію,   у виконавчому апараті Закарпатської обласної ради

Print Friendly, PDF & Email

  ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

06.03.2023 м. Ужгород №7-р


Про Перелік відомостей, що становлять службову інформацію,  
у виконавчому апараті Закарпатської обласної ради

Відповідно до статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 4 і 15 Закону України  «Про правовий режим воєнного стану», законів України: «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 №736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію» (зі змінами):

  1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію, у виконавчому апараті Закарпатської обласної ради, що додається.
  2. Визнати таким, що втратив чинність, пункт 5 розпорядження голови Закарпатської обласної ради від 28.12.2017 № 54/01-48.
  3. Управлінню інформаційного забезпечення діяльності обласної ради забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному вебсайті Закарпатської обласної ради.
  4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами обласної ради.

Голова ради                                         Володимир ЧУБІРКО


ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження обласної ради
06.03.2023  №7-р

 ПЕРЕЛІК
відомостей, що становлять службову інформацію
у виконавчому апараті Закарпатської обласної ради

з/п Відомості, що становлять службову інформацію
Мобілізаційна підготовка
(крім тих, на які поширюється дія Зводу відомостей, що становлять державну таємницю, затвердженого наказом Служби безпеки України від 23.12.2020 №383, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 14 січня 2021 року № 52/35674/зі змінами)
1. Відомості про заходи мобілізаційної підготовки, мобілізаційні плани органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад області, які залучаються до виконання мобілізаційних завдань щодо:
1.1. створення, утримання, передавання, ліквідації, реалізації та фінансування мобілізаційних потужностей, які планується задіяти в особливий період;
1.2. заявок та інших документів із постачання паливно-мастильних матеріалів в особливий період;
1.3. забезпечення виконавців мобілізаційних завдань матеріально-технічними, сировинними та енергетичними ресурсами в особливий період;
1.4.  договорів (контрактів) на виконання мобілізаційних завдань (замовлень) в особливий період;
1.5. показників із праці та кадрів, джерел забезпечення кадрами потреб в особливий період;
1.6. підготовки фахівців у закладах освіти обласної ради в особливий період;
1.7. надання медичних, транспортних, житлово-комунальних, побутових, ремонтних та інших послуг закладами обласної ради в особливий період;
1.8. відомостей про номенклатури, обсяги (норми), місця зберігання матеріальних цінностей мобілізаційного резерву окремого підприємства, установи, організації обласної ради;
1.9. окремих відомостей щодо капітального будівництва в особливий період;
1.10. організаційно-штатної структури, положень та функцій структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради.
2. Методичні та методологічні матеріали з питань мобілізаційної підготовки, які не віднесені до Зводу відомостей, що становлять державну таємницю.
3. Відомості про виконання законів, інших нормативно-правових актів з питань мобілізаційної підготовки та мобілізації, які не віднесені до Зводу відомостей, що становлять державну таємницю (доповіді та доповідні записки).
4. Відомості про військовозобов’язаних, заброньованих за обласною радою.
5. Відомості про заходи, передбачені для забезпечення сталого функціонування обласної ради та її виконавчого апарату, а також підприємств, установ та організацій, які належать до спільної власності територіальних громад області:
5.1. відомості за окремими показниками про організацію оповіщення, управління і зв’язку, порядок переведення та  режим роботи  в умовах особливого періоду;
5.2. календарні плани основних робіт керівного складу;
5.3. план контролю виконання основних заходів.
6. Забезпечення роботи на запасних пунктах управління:
6.1. список абонентів АТС та телефонні довідники облдержадміністрації, обласної ради та їх структурних підрозділів на запасному пункті управління.
7. Відомості про стан мобілізаційної готовності органів місцевого самоврядування, виконавчих органів місцевих рад, підприємств, установ, організацій, які належать до спільної власності територіальних громад області.
8. Відомості про виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів Збройним Силам України, іншим військовим формуванням в особливий період.
9. Відомості про обласні програми мобілізаційної підготовки на території області (далі  – Програма):
9.1. рішення сесії про схвалення та затвердження Програми;
9.2. відомості про потребу та фактичні витрати на фінансування заходів Програми;
9.3. звітні матеріали про виконання Програми.
  Цивільний захист
(крім тих, на які поширюється дія Зводу відомостей, що становлять державну таємницю, затвердженого наказом Служби безпеки України від 23.12.2020 № 383, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 14 січня 2021 року № 52/35674/зі змінами)
10. Відомості про організацію реагування та дій у разі виникнення аварій на об’єктах, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.
11. Відомості про заходи цивільного захисту на особливий період населених пунктів, районів, підприємств, установ, організацій.
12. Виписки з таблиці позивних посадових осіб органів влади.
13. Відомості про організацію оповіщення, управління і зв’язку цивільного захисту, стану її окремих складових.
14. Відомості щодо окремих показників (розрахунків, схем, картографічних матеріалів) Плану цивільного захисту області на особливий період.
15. Відомості щодо об’єктів національної економіки області, віднесених до відповідних категорій з цивільного захисту.
16. Відомості щодо проєктування та будівництва об’єктів цивільного захисту.
  Територіальна оборона
(крім тих, на які поширюється дія Зводу відомостей, що становлять державну таємницю, затвердженого наказом Служби безпеки України від 23.12.2020 №383, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 14 січня 2021 року №52/35674/зі змінами)
17. Відомості про заходи, які проводяться під час переведення обласної ради на функціонування в умовах особливого періоду.
18. Нормативно-розпорядчі документи та відомості щодо розроблення документів, планування заходів, стану підготовки та результатів виконання завдань територіальної оборони.
19. Відомості про заходи щодо організації та виконання завдань територіальної оборони.
 

Міжнародна діяльність

20. Листи на адресу органів Служби безпеки України про візити закордонних делегацій (із зазначенням прізвищ, імен та посад її членів, а також про час перебування та мету відвідування), якщо вони містять службову інформацію.
21. Акти експертизи матеріальних носіїв інформації, які плануються передати іноземцям.
22. Відомості про організаційні та технічні заходи із охорони інформації з обмеженим доступом під час міжнародного співробітництва.
  Охорона державної таємниці
(крім тих, на які поширюється дія Зводу відомостей, що становлять державну таємницю, затвердженого наказом Служби безпеки України від 23.12.2020 № 383, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 14 січня 2021 року № 52/35674/зі змінами)
23. Відомості за окремими показниками про планування та організацію запровадження заходів забезпечення режиму секретності, фактичний стан організації охорони державної таємниці на конкретному об’єкті інформаційної діяльності.
24. Відомості про забезпечення режиму секретності в умовах особливого періоду, надзвичайного стану або у разі виникнення загрози захоплення матеріальних носіїв секретної інформації (далі – МНСІ).
25. Відомості про стан та порядок здійснення внутрішньообʼєктового режиму та охорону режимних приміщень.
26. Відомості про організацію та результати службових розслідувань щодо конкретних фактів витоку секретної інформації, втрати МНСІ, інших порушень режиму секретності.
27. Звіт про стан забезпечення охорони державної таємниці.
28. Номенклатура та зміни до номенклатури посад працівників, перебування на яких потребує оформлення допуску до державної таємниці, та документальні матеріали щодо її перегляду.
29. Відомості щодо оформлення, надання, скасування допуску до державної таємниці.
30. Відомості про назву секретного документа та його реєстраційний номер.
31. Відомості щодо організації та результатів проведення службових розслідувань щодо конкретних фактів витоку службової інформації, втрати матеріальних носіїв службової інформації, інших порушень режиму секретності.
  Технічний захист інформації (ТЗІ)
(крім тих, на які поширюється дія Зводу відомостей, що становлять державну таємницю, затвердженого наказом Служби безпеки України від 23.12.2020 №383, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 14 січня 2021 року №52/35674/зі змінами)
32. Відомості про взаємодію між органами державної влади, органами місцевого самоврядування, утвореними відповідно до законів України, військовими формуваннями, підприємствами, установами та організаціями, незалежно від організаційно-правових форм власності, з питань організації ТЗІ.
33. Розпорядження (накази) та акти щодо технічного захисту інформації, якщо вони не містять секретної інформації.
34. Акти категоріювання та обстеження конкретного обʼєкта інформаційної діяльності.
35. Узагальнені відомості про організацію технічного захисту інформації на конкретному об’єкті інформаційної діяльності або в окремій інформаційно-телекомунікаційній системі.
36. Інформація щодо програмно-апаратного забезпечення технічного захисту інформації
37 Відомості про вимоги щодо забезпечення технічного захисту відомостей з обмеженим доступом
38. Відомості про планування, запровадження заходів, фактичний стан щодо забезпечення захисту інформації з обмеженим доступом стосовно обʼєкта інформаційної діяльності та/або в інформаційно-телекомунікаційній системі.
39. Відомості за окремими показниками про склад засобів комплексної системи захисту інформації з обмеженим доступом щодо об’єкта інформаційної діяльності та/або в інформаційно-телекомунікаційній системі.
40. Відомості про норми ефективності захисту або характеристики засобів забезпечення захисту інформації з обмеженим доступом.
41. Зведені відомості щодо сучасних засобів забезпечення ТЗІ загального призначення, досягнень науки, що можуть бути використані для потреб ТЗІ.
42. Відомості щодо встановлення, перевстановлення і зняття телефонних апаратів урядового зв’язку, а також довідники, переліки, списки абонентів урядового зв’язку.
43. Акти приймання-передавання засобів ТЗІ.
44. Відомості про абонентів урядового зв’язку.
  Інформаційна діяльність
45. Відомості про побудову, функціонування та особливості інформаційно-телекомунікаційних, інформаційно-аналітичних систем
46. Відомості про організацію, структуру, технічні параметри, топологію інформаційно-телекомунікаційних мереж.
  Інші відомості
47. Відомості, отримані у процесі службових розслідувань з питань протидії корупції, до моменту прийняття щодо них рішень.