Військовий рекрутинг. Про нього останнім часом можна почути багато, та в чому він полягає?

Print Friendly, PDF & Email

Print Friendly, PDF & Email

Головний принцип військового рекрутингу – людина має приносити користь у війні, наближати перемогу шляхом добровільної мобілізації з можливістю самостійно обрати (!) військову частину, в якій вона бажає проходити військову службу, опановувати військову спеціальність та залучитися на відповідну посаду.

Запрошуємо до військової частини А7369 – це ужгородський батальйон територіальної оборони, який потребує стійких та витривалих справжніх патріотів, які бажають стати на захист нашої Батьківщини поруч з побратимами-закарпатцями!

Які переваги має громадянин України, який залучається до служби добровільно? Це служба за контрактом та по мобілізації, відтак, людина, враховуючи свій цивільний досвід та побажання, може податися на конкретну посаду в конкретній частині. Крім того, це можливість здобути додаткову освіту, споріднену з цивільною. Належне майнове та своєчасне і достойне грошове забезпечення, врахування сімейних обставин кандидата, стану здоров’я та якостей людини.

Ми проведемо вас від першої співбесіди до обраного підрозділу, надамо усі необхідні відповіді, підготуємо документи, познайомимо з побратимами!

Запрошуємо до нас, та разом здобудемо перемогу! Слава Україні!

Моб. тел.:
063-638-29-38
WhatsApp, Telegra