Володимир Чубірко: «Депутати Закарпатської облради беруть активну участь у гуманітарних місіях…»

Print Friendly, PDF & Email

Print Friendly, PDF & Email

Сьогодні, 28 лютого депутати обласної ради зібралися на позачергове засідання для вирішення вкрай нагальних і актуальних питань сьогодення.

Відкрив засідання голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко. «На жаль, кожного дня ми отримуємо сумні звістки про загибель українських військовослужбовців та мирних жителів України. Закарпаття за останні дні втратило двох молодих юнаків, це 29-річнийужгородець Олександр Кіш та 22-річний мукачівець Василь Білак. Розділяємо біль утрати та висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників Вітчизни та бережемо пам’ять про усіх, хто віддав своє життя за незалежну Україну», – повідомив спікер та закликав присутніх вшанувати пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

Спікер облради подякував за допомогу органам місцевого самоврядування країн-партнерів – Чехії, Словаччини,Угорщини, Німеччини та усім хто допомагає нашій державі протистояти ворогу. Він наголосив, що в облраді створено Кризовий центр із отримання гуманітарних вантажів від країн-партнерів, та зазначив, що депутати обласної ради активно беруть участь у різних гуманітарних і доброчинних місіях. Більшість із них – поповнили склад територіальної оборони.

«Разом із відповідальними владними структурами області зміцнюємо нашу територіальну оборону, оберігаємо безпеку жителів Закарпатської області та рятуємо тих, хто останніми днями знайшов у нас тимчасовий притулок», – зазначив Володимир Чубірко.

Пресслужба Закарпатської обласної ради